HTML

Évi és Lujzi Amerikában

Családtagoknak, barátoknak, és mindazoknak akik kíváncsiak rá, hogy merre jártunk, mi minden szépet láttunk...

Friss topikok

  • U.Aliz: Szia, megkaptuk a képeslapot. Köszönjük szépen. :-) Tetszik nagyon. (2009.07.20. 21:20) The last night
  • Tösmagi Gabi: Lujzikám! Szerintem nagyon emlékezetesre sikeredett a 12. szülinapod! Majd bepótoljuk itthon is! H... (2009.07.13. 20:34) A hazafelé út kezdete
  • Iluska1: Szia! Elolvastam a beszámolókat, nagyon élveztem, minden gyönyörű, szinte el sem lehet képzelni. ... (2009.07.10. 05:23) Sequoia Park, Kings Canyon
  • S-Edina: Sziasztok! Üzenem Lujának, hogy csináltam egy tavacskát a kertbe a libáknak. :) Megkaptuk a képe... (2009.07.06. 22:17) Yellowstone Park
  • Petra :): Sziasztok! :) Nagyon irigyellek,hogy ilyen helyekre eljutottatok.Élvezzetek ki minden napot ,próbá... (2009.07.03. 22:52) Mounth Rushmore- Crazy Horse-Custer State Park

Linkblog

Archívum

Cedar Point

2009.06.21. 03:08 Vicuskaa

A mai napon ellatogattunk a vilag legnagyobb vidamparkjaba :) Fantasztikus jo volt, en mar voltam ott egyszer, de Lujzi meg szerintem soha nem volt ehhez hasonloban sem. Tenyleg teljesen olyan, mint amit az ember csak a filmekben lat.

En sajnos tobb hullamvasuton is kicsit rosszul lettem, meg kellett alljak pihenni, szoval Lujzi tobb hullamvasuton ult, mint en. :) Es meg kell hagyni mindenre, ami csak volt fel mert ulni. En is mertem volna tobbre is, de tobb volt benne a rossz, mint a jo. Maga a vasut jo volt, de mikor leszalltam, rosszul lettem.

Elsonek megint a legdurvabb vasutra ultunk, a Raptorra, en is ezzel kezdet legutobb, pedig szerintem ez az osszes kozul a legfelelmetesebb. De az van legelol, ahogy bemegyunk a parkba, es ezert ulutunk fel elsonek erre. Hogy miert nem tudjak ezeket fokozatos sorrendbe rakni? Ahogy mennenk beljebb egyre durvabbak lennenek, ugy kene, na mindegy.

A legjobban szerintem mindketten a vizes vasutakat elveztuk, az egyik olyan hullamvasut volt, ami a magasbol a vizbe zuhant bele, es akkora vizfuggonyt csapott, hogy mindenki csurom vizes lett rajta. Meg elotte volt egy kis hid, es aki azon allt, azt is lecsapja. Szoval nagyon jo volt, szerettunk volna rajta tobbszor is menni, de mindig tonkrement. A masik vizes pedig olyan volt, hogy egy kis kor alaku csonak, ment egy kanyonban vegig, s kozben kis vizesesek ala kerultek benne az utasok. Eleg ijeszto volt, mert a nagy hullamok, mindig dobtak egzet a csonakon. Es mivel korbe korbe forgott, nem lehetett tudni, hogy eppen ki fog a vizeses ala kerulni. Majd a kepeken latjatok. Erre sem tudtunk tobbszor felulni, mert bezartak.

Most mire hazaertunk, mar nagyon elfaradtunk, holnap reggel misere megyunk, utana delutan pedig mar indulunk is Floridaba, nem biztos hogy lesz idonk irni. Az ut oda majdnem 24 ora lesz autoval.

Kepeket rakunk fel Cedar Pointrol: www.indafoto.hu/vicuskaa

Udvozlunk mindenkit!

Evi es Lujzi

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicuskaa.blog.hu/api/trackback/id/tr331198085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S-Edina 2009.06.21. 08:01:20

Jók a képek! Főleg a rendőrkocsi! :)

s.zsuzska 2009.06.21. 15:03:03

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, látszik rajtatok, hogy mennyire élvezitek. :)
Jó utat Floridába! Biztosan szuper lesz a tengerparton is, süttethetitek a hasatok és kész négerek lesztek, mire hazajöttök. :)

Vicuskaa 2009.06.21. 18:08:13

@S-Edina: azt a kepet direkt neked fényképeztuk :)))

S-Edina 2009.06.21. 20:09:30

Köszi Évi! Fényképezzetek rendőrt is ha láttok. :)
süti beállítások módosítása