HTML

Évi és Lujzi Amerikában

Családtagoknak, barátoknak, és mindazoknak akik kíváncsiak rá, hogy merre jártunk, mi minden szépet láttunk...

Friss topikok

  • U.Aliz: Szia, megkaptuk a képeslapot. Köszönjük szépen. :-) Tetszik nagyon. (2009.07.20. 21:20) The last night
  • Tösmagi Gabi: Lujzikám! Szerintem nagyon emlékezetesre sikeredett a 12. szülinapod! Majd bepótoljuk itthon is! H... (2009.07.13. 20:34) A hazafelé út kezdete
  • Iluska1: Szia! Elolvastam a beszámolókat, nagyon élveztem, minden gyönyörű, szinte el sem lehet képzelni. ... (2009.07.10. 05:23) Sequoia Park, Kings Canyon
  • S-Edina: Sziasztok! Üzenem Lujának, hogy csináltam egy tavacskát a kertbe a libáknak. :) Megkaptuk a képe... (2009.07.06. 22:17) Yellowstone Park
  • Petra :): Sziasztok! :) Nagyon irigyellek,hogy ilyen helyekre eljutottatok.Élvezzetek ki minden napot ,próbá... (2009.07.03. 22:52) Mounth Rushmore- Crazy Horse-Custer State Park

Linkblog

Archívum

Az utazas

2009.06.19. 17:50 Vicuskaa

Kedves mindenki!

Az utunk minden elkepzelesemet felulmulta. Sehol nem volt semmi gond sem. Ami azt jelenti, hogy mindenhol elertuk a csatlakozast, nem vizsgaltak at a nagyborondjeinket sem. Ugyhogy minden ajandekot el tudtunk hozni, nem vettek el semmit. :))

Hogy ketten utaztunk sokkal jobb volt, mint egyedul anno.  Tudtunk beszelgetni, es konnyebben telt az ido. A nagy tengerjaro gep irto konfortos volt, nagyon jol el lehetett tolteni az idot. Volt az elozo szekbe beepitve egy kepernzo, es ott lehetett kulonbozo jo filmeket nezni. pl. Boltkoros naploja, csajok haboruja, kutyaszallo, tenyleg ezek a mai mozifilmek. Volt benne egz csomo jatek, meg nzomon lehetett kovetni a repulo adatait is, merre jarunk, kulonbozo terkepeken, hany fok van, mennyivel haladunk, mennyi van meg hatra stb. A leszallas rossz volt nagyon, mindketten rosszul lettunk, mert vagy fel oraig tartott. De aztan ennel nagyobb gond nem volt sehol.

Az utolso gep kesett egy kicsit, Joska  es Kriszti vart minket a repteren. Kriszti meglepodott, hogy Lujzi akkora mint en, o pedig utoljara akkor latta Lujzit, mikor par honapos volt. Utana anyukajaekhoz mentunk vacsorazni. Lujzi mar nem birt enni, de egyebkent a repulon is nagyon sok kajat adtak. Ott kibontottuk a csomagokat, nem tort ossze semmi, lehet, hogy azert, mert meg Ferihegyen becsomagoltattuk. :) Orultek mindennek. Nem sokat maradtunk, mert mar faradtak voltunk nagyon. Hazajottunk Dodihoz aludni.

Most keltunk fel, Lujzi tusol, keszulodunk, mert nemsokra jon ertunk Marika neni meg Imre bacsi es megyunk vasarolni :))) Ezert most be is fejezem, hogy en is kesz legyek. Bocsanat, hogy nincs ekezet, hoztunk ekezetes billentyuzetet, remeljuk kicsereljuk legkozelebbre.

Sok puszi mindeninek, ha hazajottunk, majd irok.

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicuskaa.blog.hu/api/trackback/id/tr681195818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

U.Aliz 2009.06.20. 19:43:15

Szia Évi!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztettek. Nem semmi, hogy billentyűzetet is vittél magaddal. :-)
Folyamatosan figyelemmel kísérem az eseményeket. Jó szórakozást Nektek!
Puszi: Aliz

Latka X-treme 2009.06.21. 10:25:58

Szia Évi!

Örülök, hogy sikeresen ment minden az utazás során.
Viszont bocsi, hogy okoskodni fogok, dehát ezt tőlem megszokhattad =D

Nos, remélem tudsz róla, és feleslegesen írom, de ha ékezettel akarsz írni, a billentyűzet kicserélése édes kevés. Igazából nem is kell (tudod, nekem is angol billentyűzetem van) ;)

Gondolom Dódi is tudja, hogy ezt hogy kell beállítani, de azért leírom:
Menj a Start menübe, ott a Control Panels-ba, ott pedig keresd ki a Regional and Language options-t. Ott az első fülön belül keresd ki a Hungarian-t a csúszkában, onnantól elvileg minden menni fog. Aztán már csak esetleg annyi kell, hogy alul a tálcán az órától balra átállítod EN-ről HU-ra a nyelvi beállítást.

Remélem tudtam segíteni, és nem csak feleslegesen írtam, és remélem nem tűntem okoskodónak. ;)

Na, vigyázzatok magatokra! Szót fogadni Dódinak, és a helyi sheriffnek!

Bye! Latka
süti beállítások módosítása