HTML

Évi és Lujzi Amerikában

Családtagoknak, barátoknak, és mindazoknak akik kíváncsiak rá, hogy merre jártunk, mi minden szépet láttunk...

Friss topikok

  • U.Aliz: Szia, megkaptuk a képeslapot. Köszönjük szépen. :-) Tetszik nagyon. (2009.07.20. 21:20) The last night
  • Tösmagi Gabi: Lujzikám! Szerintem nagyon emlékezetesre sikeredett a 12. szülinapod! Majd bepótoljuk itthon is! H... (2009.07.13. 20:34) A hazafelé út kezdete
  • Iluska1: Szia! Elolvastam a beszámolókat, nagyon élveztem, minden gyönyörű, szinte el sem lehet képzelni. ... (2009.07.10. 05:23) Sequoia Park, Kings Canyon
  • S-Edina: Sziasztok! Üzenem Lujának, hogy csináltam egy tavacskát a kertbe a libáknak. :) Megkaptuk a képe... (2009.07.06. 22:17) Yellowstone Park
  • Petra :): Sziasztok! :) Nagyon irigyellek,hogy ilyen helyekre eljutottatok.Élvezzetek ki minden napot ,próbá... (2009.07.03. 22:52) Mounth Rushmore- Crazy Horse-Custer State Park

Linkblog

Archívum

Ket boltkoros naploja :)

2009.06.20. 04:06 Vicuskaa

Megerkeztunk a vasarlasbol. Jo volt nagyon, szerintem ez nem is lehet kerdes milyen volt a vasarlas ket lanynak :P Vettunk (kaptunk) osszeszamoltuk 10-10 ruhadarabot. Itt is vannak jo kiarusitasok, es Gabinak uzenjuk hogy mindenhova ki volt irva, hogy "sale"... Mc donald's-ban ebedeltunk, utanna mentunk a bevasarloturankra. Volt mibol valogatni. Aztan estere meg a Pizza Hot-bol rendeltunk. Elfaradtunk rendesen, de szerintem meg a tegnapi utazas is kozrejatszik a faradsagban.

Meg elotte voltunk az itteni magyar plebanian, Sandor atyanal. Elvittuk neki a lexikonokat, amiket kert tolunk, orult neki nagyon, es termeszetesen ki is akarta fizetni. De en mar nem is tudtam mi mennyi volt. Ezert adott nekunk "csekely" 100-100 $ koltopenzt. 

 Csinaltunk mar jonehany kepet is, de sajnos nem tudjuk feltolteni, mert tul nagy a fajl merete. Joskanak meg nincs olyan programja, amivel tudnank kicsinyiteni. Sajnalom, pedig az lenne a lenyeg, hogy a fotokat is nezhessetek. Majd megprobalkozunk meg vele.

Esett most az eso, amig bevasaroltunk, es irto paras lett a levego. Hogy Lujza szavaival eljek: Irto durva.

Holnap valoszinu nem tudunk irni, mert nagyon elfoglaltak leszunk Ceder Pointba megyunk, gondolom ott fogjuk tolteni az egesz napot :>))) Mar varom. Aztan masnap mar indulunk is Floridaba. De addig meg mgprobalunk jelentkezni.

Sok puszi mindenkinek

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vicuskaa.blog.hu/api/trackback/id/tr441196448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

U.Aliz 2009.06.20. 19:49:28

Hogy hozzátok majd haza a sok új ruhát amit egy hónap alatt fogtok össze gyűjteni? A napszemcsis képed nagyon mókásra sikerült! :-) Csináljatok sok szép, érdekes és vicces képet mindenről. Jó szórakozást Nektek!
süti beállítások módosítása